Een bedrijfsevenement op maat van jouw bedrijf

Een bedrijf is even uniek als zijn medewerkers, organisatie, … en natuurlijk ook de manier waarop je je bedrijf naar de buitenwereld wil tonen. Daarom verzorgen wij bij Meng-Po bedrijfsevenementen op maat van onze klanten.

Geen idee is te gek of te groot om je bedrijf te etaleren naar de buitenwereld. Je bedrijfsevenement is uiteindelijk het visitekaartje bij uitstek.

Wi verzorgen maar al te graag alles van A tot Z. Van locatie tot catering, van merchandise tot deejay. Je gehele event is bij ons in goede handen.

Bij Meng-po combineren we het verschillende talenten om op maat van jouw zaak sterk te kunnen uitpakken. Van cateringpersoneel tot hosts/hostesses. Ook ons grafisch team staat voor u klaar om u bij te staan met raad en daad.

Kortom we gaan altijd en telkens weer maar al te graag een stapje verder.

Voor elk budget groot of klein is er wel een bedrijfsevenement en/of teamevent dat we kunnen organiseren. Wij steken de hoofden samen en gaan op zoek naar het perfecte evenement.

Voorbeeld bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement One

Bedrijfsevenement in Beach Party stijl.

Voor ONE organiseerden we een bedrijfsevenement volledig in beach-party stijl met barbeque, deejays, groepen, acts. Kortom  een heleboel onvergetelijke herinneringen die hun bedrijsfevenement naar een hoogtepunt heeft gebracht.

Als locatie gingen we voor een prachtig privestrand. Bij het binnenkomen werden de gasten vriendelijk begroet door de CEO van ONE en kregen ze meteen een lekker glaasje bubbels. Vervolgens toonde de informatie op hun lanyard hen waar ze juist heen moesten en op welk uur welk event van start ging.

Eten was er in overvloed met een overheerlijke barbeque en verschillende vegan en vegetarische opties.

De acts gingen van vuurspuwers tot belly dancers tot tevens een heuse vuurwerkshow om alles af te ronden.

Bovendien om hun bedrijfsevenement nog meer karakter bij te zetten hebben we zelfs een heuse campagne op poten gezet.

Dus klik hier om hun bedrijfsevenement te bekijken.